Juridische hulp door Aben & Slag? Heeft u bijvoorbeeld problemen met het beëindigen van een arbeidscontract of een loonvordering? Dan zijn de advocaten van Aben & Slag de juiste partner om u te ondersteunen bij deze geschillen. Onze gespecialiseerde advocaten hebben al vele jaren ervaring en beschikken over de juiste kennis om u optimaal te helpen. Wij hebben advocaten in dienst op vele diverse rechtsgebieden. Helderheid, betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Deze kernwaarden zullen wij gedurende de procedures dan ook nastreven.

 logo_Aben_Slag_01

Welke juridische hulp kan Aben & Slag bieden?

Wij bieden onze juridische hulp niet alleen aan particulieren maar ook aan ondernemers en overheden. Vanuit onze advocatenkantoren in Limburg en Noord-Brabant gaan onze advocaten aan de slag. Vanwege onze ligging in het zuiden van Nederland zijn wij ook voornamelijk in deze regio actief. Echter nemen wij ook zaken uit andere regio’s of internationale zaken aan. Hiervoor werken wij samen met enkele internationale collega’s. Wanneer u bij ons komt met een juridisch geschil stellen wij een team van gespecialiseerde advocaten voor u samen. Door de kennis van diverse rechtsgebieden te combineren wordt er een optimaal kennisniveau behaald.banner1

Aben & Slag, vooraanstaand advocatenkantoor

Met locaties in zowel Weert als Helmond kan Aben & Slag zich met recht een vooraanstaand advocatenkantoor noemen. De werkzaamheden van onze advocaten zijn onderverdeeld in 6 rechtsgebieden. Onze zes rechtsgebieden zijn arbeidsrecht, handelsrecht & procederen, ondernemingsrecht, vastgoed & overheid, insolventierecht & herstructurering en personen- & familierecht. Wij stellen zelf voor u een team van specialisten samen. Wij zorgen ervoor dat wij u de beste juridische hulp kunnen bieden.