1Mijn beste vriend is pas geleden vijfentwintig jaar geworden, dit was ongeveer twee maanden geleden en samen met zijn familie wilden we een surprise party organiseren. Ik ging online zoeken naar cadeau’s en kwam eigenlijk wel iets heel leuks tegen. Namelijk Ballen bedrukken en die in te gebruiken voor een voetbal toernooi, Ballen bedrukken is erg gemakkelijk en goedkoop dus het was geen slecht idee. Ik legde het idee voor aan de familie en de andere vriendinnen van hem en iedereen vond het een grappig idee. We bestelden dus een groot aantal ballen en lieten ze bedrukken met iets grappigs en gefeliciteerd.1

Het feest was echt heel erg leuk door de ballen

Nadat de bestelling was binnen gekomen wat overigens echt snel gebeurde hebben we alles klaar gemaakt. Maxilia bleek echt heel gemakkelijk en het bestellen ook dus daar zijn we uiteraard heel dankbaar voor. Het was een heel karwij om het toernooi te organiseren maar het was het zeker waard, de ballen waren van erg goede kwaliteit. Het was een erg leuk feestje en iedereen heeft super erg genoten.

Zeker een aanrader

Ik raad het iedereen aan en vooral mede ondernemers om eens een kijkje te gaan nemen op de website want ze bieden veel meer aan dan alleen ballen en dat is dus erg handig voor bijvoorbeeld reclame. Ik heb het dit keer gebruikt voor andere doeleinden maar voor bedrijven is het al helemaal ideaal!