ego-batterijen1Al een geruime tijd ben ik een manier aan het zoeken zodat ik kan stoppen met roken. Ik was er echter nog niet aan toe gekomen om het zelfstandig te proberen, ging er eigenlijk ook niet vanuit dat het mij ook zou lukken. Dankzij vrienden van mij ben ik op de website terecht gekomen van EA Sigaret waar hun de beste e-sigaret verkochten. Deze sigaret paste volledig aan mijn wensen om te stoppen met het echt roken. Veel van mijn vrienden zijn ook ondertussen gestopt en ik als enige continu naar buiten moeten om alleen te roken zag ik ook niet zitten.

sigaret

Gemakkelijk online te bestellen.

Bij het bekijken van de website van EA Sigaret merkte ik goed dat ze daar wel degelijk het beste e-sigaret  verkopen. Zelfs in de prijs hoefde ik niet te klagen! Lage kosten wat  voor iedereen bij hun betaalbaar is en wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is dat het nog werkt ook! Vanaf het moment dat ik mijn beste e-sigaret binnen heb gekregen heb ik ook geen andere “echte” sigaret meer aangeraakt! In mijn ogen is dit echt perfect aangezien ik hiermee ook aardig wat geld mee kan besparen. Bekijk hun website maar voor het assortiment.