Wanneer u op zoek bent naar mooie, maar zeker betaalbare bedrijfskleding kan ik u aanraden om eens naar Suit up Now – horecakleding te gaan kijken. Hier verkopen ze werkelijk hele mooie bedrijfskleding waar iedereen jaloers op zal zijn. Zo ben ik ooit eens begonnen met het opzetten van een cateringbedrijf. Wat eerst alleen maar voor vrienden en familie was, is uitgegroeid tot een zeer groot bedrijf. Inmiddels heb ik dan ook meerdere mensen aangenomen om de grote vraag naar mijn eten van de catering uit te kunnen voeren. Over een paar weken staat er weer een heel groot feest op de kalender waar ook mijn inzet voor werd gevraagd. Men wilde een zeer uitgebreide catering hebben met verschillende buffetten en lekker hapjes tussen door. Omdat dit mijn eerste grote opdracht is, wilde ik met mijn team er netjes voor de dag komen en had ik besloten om via Suit up Now – horecakleding voor al mijn werknemers aan te schaffen. Niet dat dit netter staat, maar iedereen is meteen ook herkenbaar als medewerker van de catering.  horeca-koks

Een zeer geslaagd feest

Het heeft me heel wat vrije avonden en slapeloze nachten gekost, maar het was zeker de moeite waard. Inmiddels heb ik heel wat klanten erbij gekregen door de goede reclame die we hebben gemaakt tijdens het grote feest. Ook heb ik meerdere complimenten gekregen van mensen die aanwezig waren op het feest over onze kostuums. Inmiddels heb ik mijn agenda alweer flink vol staan voor komende feesten waar we de catering mogen verzorgen.  horeca-bediening