E LiquidEr zijn ongelofelijk veel smaken van E Liquid op de markt en daardoor is er altijd wel eentje die jij lekker vindt. Dit is de reden dat ik uiteindelijk ook de reden geweest waardoor ik ben overgestapt op elektronisch roken. Daarover was ik namelijk best wel sceptisch en ik had ook echt niet verwacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ik dacht altijd dat ik het vies zou vinden of onhandig. Dit is het allemaal niet, want het is juist veel makkelijker. Hierdoor hoef je niet meer zo vaak naar de supermarkt of tankstation, want je kunt gemakkelijk veel op voorraad houden.

Neem eens een kijkje

E LiquidDaarnaast is E Liquid ook een stuk goedkoper dan een doorsnee pakje sigaretten. Daardoor maak jij niet alleen een veel gezondere keuze, maar is het ook nog eens goed voor jouw portemonnee. Zelf had ik eigenlijk geen flauw idee hoeveel ik hieraan uitgaf, maar na een berekening gemaakt te hebben, schrok ik toch wel aardig. Inmiddels hoef ik mij daar gelukkig niet meer druk om te maken. Het enige wat ik doe is eens in de zoveel tijd een bestelling plaatsen bij deze webshop en dan heb ik altijd genoeg vloeistof in huis. Alle slechte stoffen adem ik niet meer in, maar wel de lekkere smaak en geur van aardbei. Dit is echt mijn lievelings en ik kan hem dan ook echt aan iedereen aanraden. Neem snel eens een kijkje online om te zien of er ook iets voor jou bij zit in hun collectie!