Een geruime tijd heb ik te maken gehad met een vervelend probleem binnen in mijn relatie! Simpelweg omdat mijn vriend en ik niet met elkaar konden vrijen. Tijdens het vrijen had ik namelijk last van een enorme pijn aan mijn schaamlippen. Maar wat was de oorzaak van deze enorme pijn? nou mijn buitenste schaamlippen waar te ver naar buiten gekomen waardoor deze niet meer beschermd waren. Nadat ik wist wat het probleem was ben ik opzoek gegaan naar een plastische chirurg gespecialiseerd op het gebied van een schaamlipcorrectie of te wel labiacorrectie.

Natuurlijk bekeek ik het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website kliniek Veldhoven. Kliniek Veldhoven beschikt namelijk over een aantal hoogopgeleide chirurgen die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van deze plastische ingrepen. Na het zien van al deze informatie heb ik contact opgenomen met kliniek Veldhoven!

Schaamlipcorrectie

Voordelige prijzen!

Tijdens een goed gesprek werden de kosten en dergelijke vermeld. Tijdens het gesprek vond ik de desbetreffende chirurg erg klantvriendelijk en ook sprak zij zeer professioneel. Vandaar dat ik de papieren heb ondertekend voor het laten voeren van een labia correctie aan mijn schaamlippen.

Het uitvoeren van een labiacorrectie door de bovenstaande kliniek is werkelijk waar een geweldige mogelijkheid. Het overtollige vlees rondom schaamlippen is weggehaald en week na de operatie konden wij weer vrijen! Heeft u last van een hevige branderige pijn aan uw schaamlippen? Neemt u dan contact op met de bovenstaande kliniek!

Kliniek Veldhoven