parkeren

Makkelijk geregeld

Een tijd geleden had ik een afspraak gemaakt met een zakenpartner, en ik wist dat ik zou moeten gaan parkeren bij het World Forum gebouw, dat vroeger het Nederlands Congresgebouw heette. Ik dacht dat bij World Forum parkeren lastig zou gaan worden, omdat daar dagelijks natuurlijk honderden mensen heen gaan. Online zocht ik naar oplossingen op bij World Forum te parkeren. Al snel kwam ik uit op de website van Uit Je Auto. Zij bieden het reserveren van parkeerplaatsen aan! Ideaal, als je het mij vraagt. Want zo ben je altijd zeker van een mooi plekje en hoef je je daarover in ieder geval geen zorgen meer te maken.

Het enige dat ik hoefde te doen was aangeven dat ik bij World Forum wilde parkeren en de reservering was compleet op het moment dat ik betaald had. Zo had ik een dagkaart voor een klein prijsje en kom ik zorgeloos parkeren.

parkeren

Andere locaties

Ook op andere locaties parkeren is een eitje met Uit Je Auto. Kijk eens online op hun website, dan kun je zien waar je kunt parkeren. Zij beloven de laagste tarieven wanneer je bij hen reserveert. Dat kan ik beamen! Ik was niet veel kwijt voor de dagkaart om bij World Forum te kunnen staan. Natuurlijk heb ik een goede meeting gehad met mijn zakenpartner en heeft mijn auto de hele dag op een veilige en prettige plek kunnen staan. Wanneer ik weer eens in Den Haag moet zijn, ga ik zeker nog eens reserveren bij Uit Je Auto! Dit werkte ideaal.