Energie-vergelijken-293x159De energie rekening was elke keer weer torenhoog. Het werd ook steeds weer hoger terwijl we er wel op aan het letten waren. Op een gegeven moment kwam ik er achter dat het eigenlijk allemaal veel goedkoper kon en dat kwam doordat ik de website Energievergelijk.nl had gevonden. Als ik deze website eerder had gekend dan had dit mij honderden euros bespaard.

De websitebart van energievergelijk

Ik begreep maar niet waarom de energierekening steeds zo ontzettend hoog was. Het was ook niet zo dat we bewust lampen aan lieten staan maar juist het tegendeel. Op een gegeven moment kwam ik er achter dat de energieleverancier super duur was in verhouding met zijn concurrenten.

Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een ander energiemaatschappij die goedkoper was. Al snel kwam ik op de website Energievergelijk.nl. Op deze website kon ik alles gelukkig makkelijk vergelijken en zo wist ik direct wat ik zou gaan besparen. Wat ik al eerder dacht werd bevestigd en dat was dat ik honderden euros teveel heb betaald.

Via deze website heb ik gelijk de overstap gemaakt van energieleverancier zodat ik niet meer teveel zou gaan betalen. Het kon allemaal eenvoudig geregeld worden op de website en ik moest maar een paar gegevens invullen en het was geregeld. Voordat ik de gegevens allemaal had ingevuld had ik nog wel contact gehad met de klantenservice zodat ik zeker wist dat dit allemaal goed zou gaan en ik alles goed had begrepen.

Gelukkig ben ik hier niet later achtergekomen anders had ik veel meer moeten betalen!