Ik ben een gelukkige moeder van een groot gezin. Het leek me altijd leuk om een groot gezin te hebben, maar nooit verwacht dat dit ook werkelijkheid ging worden. Ik ben van de eerste dochter normaal bevallen, nooit eraan gedacht dat je zelfs van een tweeling kon bevallen, kwam ook niet in de familie voor. Na de eerste bevalling begon het na een jaar weer te knagen, wilde zo graag er nog een kindje bij. Deze keer was de zwangerschap anders dan bij de eerste, kwam al gauw 10 kg aan. Raar want ik eet toch normaal dacht ik nog. Bij de 20 weken echo kwam de waarheid boven tafel waarom ik zoveel aankwam, ik was zwanger van een drieling!! Ja ik sta niet snel met mijn mond vol tanden, maar deze keer kwam er echt geen geluid meer uit. Een drieling,….leuk, maar hoe gaan we dit allemaal opvoeden? Behalve alle luiers, kleertjes en bedden was de vraag hoe gaan we dit in de auto neerzetten? Geld voor een andere auto hebben we niet, zeker niet na dit nieuws. Totdat iemand ons de tip gaf om eens naar de internet site van een Bestelbus leasen te gaan. We zijn er eens goed voor aan zitten en hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt om een bestelbus te gaan leasen bij Bestelbus leasen. btn_nieuwsbrief2 - kopie

Ruimte genoeg.

Inmiddels is onze drieling geboren en zijn allemaal heel gezond. Ook hebben we een mooie bestelbus uitgezocht. We kunnen nu zonder ons zorgen te maken over ruimte in de auto, met het hele gezin op pad. We hebben dan zelf genoeg ruimte om de buggy mee te nemen. Finalease