Het bedrijf waar ik werk was pas verhuist naar een nieuw pand. Omdat er meer personeel bij was gekomen moest er ook meer plek zijn. Het nieuwe pand had een grote binnentuin maar helaas was deze niet goed onderhouden Er moest een hovenier uit de regio Boxtel aan te pas komen omdat we klanten moeten ontvangen op het kantoor.

De hovenier

tuinIedereen had een andere taak gekregen dan normaal tijdens de verhuizen en aan mij was de taak om een goede hovenier Boxtel te vinden die alles snel kon doen. Ik ben daarom gelijk het internet opgegaan en ik had een goede hovenier gevonden.
Ik heb gelijk een afspraak gemaakt zodat mijn leidinggevende en de hovenier Boxtel samen in gesprek konden gaan over de mogelijkheden. Mijn leidinggevende had gevraagd of ik bij het gesprek kon zijn zodat ik ook mee kon denken.hovenier

Er was wel een budget afgesproken en de hovenier vertelde wat er allemaal gedaan kon worden voor dat bedrag. Het leek mij ook een goed idee om een speciale plek te creëren voor de rokers zodat deze beschut staan als ze buiten staan.

De eis was wel dat dit allemaal binnen een week gedaan kon worden zodat we zo snel mogelijk belangrijke klanten op het kantoor konden ontvangen. De tuin zou immers een goede indruk op de klanten achterlaten en zou het hele kantoor een luxere uitstraling geven.

De tuin was binnen 5 dagen al klaar en de rokers waren ook nog eens tevreden met de speciale plaats!