Grote opgavehypnose Eindhoven

Stoppen met roken is erg lastig, maar met behulp van hypnose Eindhoven is het mij toch gelukt. Ik had hiervoor al veel pogingen gedaan om te stoppen, maar die zijn eigenlijk nooit geslaagd. Na een maand had ik dan toch weer zin om te beginnen, terwijl ik dan eigenlijk al over alle fysieke klachten heen was. Toen kwam ik erachter dat het dus meer een mentaal probleem was waar ik wel hulp voor moest gaan zoeken. Allereerst ben ik toen naar de huisarts gegaan, maar deze had eigenlijk niet veel te bieden. Ik wilde namelijk geen gebruik maken van speciale kauwgom of pleisters met nicotine erin. Mijn idee is namelijk dat je door dit gebruiken juist nog een stuk langer doorgaat met het proces van afkicken. Natuurlijk wist ik wel dat ik verslaafd was, want anders zou ik allang gestopt zijn. Toch vond ik het moeilijk om hier hulp bij te vragen. Toen ik eenmaal de stap had genomen, heb ik het holistische centrum gebeld. Ze reageerden heel erg vriendelijk en zeiden dat ze me ook echt konden helpen, wat heel fijn was om te horen.

hypnose eindhovenBenieuwd

Volgende week heb ik mijn eerste hypnose behandeling in Eindhoven en ik ben onwijs benieuwd naar de resultaten die ik ga behalen. Als het mij nu echt eens gaat lukken, zou dat ongelofelijk fijn zijn. Wat sowieso fijn is, is dat 80% van de sessie vergoed wordt door mijn zorgverzekering. Mocht jij nu ook meer informatie hierover willen, neem dan snel een kijkje op de website!