Een aantal maanden geleden heb ik kennis gemaakt met hypnose in Brabant en ik ben van mening dat dit een mooie vorm van therapie is. Binnen therapie zijn er veel soorten. Mensen die hier geen ervaring mee hebben, hebben er vaak ook geen goed beeld van. Je hoort wel eens “wat kan een beetje praten met iemand nou voor mij doen?”. Maar dat is helemaal niet wat therapie is! Zelf heb ik een tijd lang sessies gehad bij een psychodynamisch therapeut. Zij werkt in de ruimte met verschillende technieken. Dit gaf veel inzicht en was ook nog eens leuk om te doen. Hetzelfde geld voor een hypno sessie. Je handelt vanuit een andere hersenfrequentie. Die je dus normaal gesproken niet benaderd. Hierin ligt veel emotie opgeslagen. Vaak heb je die onbewust weggeduwd. Dat heeft eigenlijk iedereen! Ik vind het mooi dat door de begeleiding van een therapeut iemand hiermee contact kan maken. Wat denken jullie daarvan?

hypnose in Brabant

Hypnose in Brabant kan ook jou verder helpen

Als jij in therapie wilt, dan is het altijd handig om daar te bespreken welke technieken voor jou geschikt zijn. Ik denk dat hypnose in Brabant jou ook verder kan helpen! Iedereen heeft zijn eigen problemen en patronen. Daar moet je natuurlijk zelf een weg in vinden. Wil je in de diepere laag gaan werken, dan is dit zeker een uitkomst. Er zijn veel soorten therapie. Daar kan Holistisch Centrum Brabant jou ook veel meer over vertellen!

 

hypnose in Brabant

Neem contact op

Wil jij ook werken aan jouw mentale gezondheid? Dan ben je al goed bezig! Neem eens contact op met Holistisch Centrum Brabant en plan een intake. Je zult zien dat je in goede handen bent. Er is veel mogelijk en er is ook een kans dat jouw zorgverzekeraar hiervan een deel vergoed. Een echte win-win situatie dus!