Mijn vrouw en ik zijn laatst een eigen café begonnen en daarom bestellen wij nu altijd op Horecabier.nl. De wens om een eigen onderneming te starten deelden mijn vrouw en ik al jaren. Wij spraken er vaak over, maar om van een droom werkelijkheid te maken is best wel lastig. Er komen natuurlijk heel veel dingen bij kijken. Er moest heel veel geregeld worden, maar uiteindelijk was alles rond. Dat was zo’n fijn moment want vanaf toen wisten wij zeker dat onze droom doorging. Een van de lastigste dingen was een leuk pand vinden want wij wouden echt een café met veel sfeer. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er een fijne sfeer hangt, want mensen komen naar het café om plezier te hebben met vrienden. Daarnaast is het ook essentieel dat wij lekkere drank verkopen. Voor een lekker glaasje drank komen de mensen die naar binnen stappen natuurlijk. Het was best lastig om een bedrijf te vinden waarvan wij dachten dat het een betrouwbare onderneming was. Wij wouden natuurlijk voor echte kwaliteit gaan en dat vind jij gewoon niet zo snel. Ook al duurde zoektocht best langs, hadden mijn vrouw en ik afgesproken om niet overhaast eentje te kiezen. Wij moesten hier echt de tijd voor nemen vonden wij. Het is gewoon echt belangrijk dat de gasten graag een pils bij ons komen drinken in het weekend of na werk door de weeks. Wij vinden het dan niet kunnen om dan niet iets van goede kwaliteit te schenken.

Horecabier.nl

Langs bij het bedrijf

Na een hele lange zoektocht ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Horecabier.nl. Een vriend van ons had namelijk verteld dat dat bedrijf echt heel goed was. Mijn vrouw nam contact met het bedrijf op om een afspraak te maken. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op toen mijn vrouw belde. Zij begreep helemaal dat wij eerst wouden langs komen om hun drank te proeven. Enkele dagen later stapte ik samen met mij vrouw al vroeg de auto in, op weg naar het bedrijf. Het was een lange rit dus wij zijn op tijd vertrokken. Toen wij daar aankwamen werden wij heel hartelijk ontvangen. De man die ons ging rondleiden vond het leuk om eerst een kopje koffie met ons te drinken zodat hij ons verhaal kon horen over hoe wij dat café zijn begonnen. Het was erg leuk dat hij zo geïnteresseerd was in ons verhaal. Na het kopje koffie, gingen wij samen naar een speciale ruimte. Daar mochten wij verschillende soorten pils proeven. Het was best lastig om te bepalen welke het lekkerst was. Na verschillende geproefd te hebben kwamen mijn vrouw en ik tot de conclusie dat wij voor de tweede optie gingen. Beide vonden wij die het lekkerst. Dit drankje wouden wij zeker aan onze gasten schenken. Mijn vrouw en ik vonden het leuk dat de medewerkers zo aardig waren. Wij twijfelde daarom geen moment en gingen de samenwerkingen met het bedrijf aan. Binnenkort kunnen onze klanten genieten van een heerlijke drankje in ons eigen café.

Horecabier.nl