Ik heb zelf een huis gekocht en wil een uitbouw er bij hebben dus ik ben al een tijdje opzoek naar een aannemer. Ik heb zelf totaal geen verstand van verbouwen en ben ook niet erg handig als het aankomt op handenarbeid aangezien ik zelf in de ICT zit. Na een tijdje te zoeken ben ik bij Verbouwaanvraag.nl terecht gekomen. Ik had al een aantal keer goede reacties gehoord  maar was het een beetje vergeten. Tot dat ik op Google hun website tegen kwam.

logo (1)

De kosten uitbouw zijn relatief groten uitgaven maar het is zeker waard. Op het moment is de bijkeuken erg klein en er is niet genoeg ruimte om al onze apparatuur kwijt te kunnen.  Dit zal de uitbouw moeten oplossen.

In de eerste instantie wouden we naar de zijkant uitbouwen alleen dit ging volgens de aannemer niet in verband de pijpleidingen, aangezien het wasmachine een water toevoer nodig heeft is het verstandiger om naar achteren te bouwen omdat vanaf hier veel gemakkelijker een aansluiten te maken is.  Ook kunnen we dan een al bestaande kabel door laten trekken voor stroom en hoeven we geen extra geld uit te geven aan het laten leggen van een nieuw stroom net naar de bijkeuken.

We kunnen niet wachten tot het klaar is en zijn erg enthousiast er over. Tot nu toe zijn we erg tevreden over Verbouwaanvraag.nl en we zijn erg netjes geholpen,  natuurlijk hebben we er een goed vertrouwen in dat ze een prachtige uitbouw maken.