Ik laat bloemen bezorgen met een extra berichtje erbij. Dit omdat mijn partner dit niet doet en ik eigenlijk wel klaar ben om te gaan trouwen! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe ik dit zo uniek mogelijk kan realiseren. Bij veel vrienden van ons heb ik navraag gedaan met wat mijn partner nu echt super vindt om te krijgen. Hier kwamen er meerdere op het idee om een boeket rozen samen te stellen. Één witte roos in het midden met daar het kaartje eraan hangen. Dit leek mij zo onwijs gaaf om te doen en zodoende ben ik gaan zoeken naar een bloemist. Het moet natuurlijk wel een bloemist zijn die het kan bezorgen, omdat ik zelf niet in staat ben om dit te realiseren.

bloemen bezorgen

Erg snel gevonden op het internet

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar de mogelijkheid om de bloemen te laten bezorgen, kwam ik terecht op de pagina van boeketcadeau.nl. In een mum van tijd kun je hier een boeket samenstellen welke door hen wordt bezorgd. Uiteindelijk kon ik mijn eigen boeket niet vinden die ik wilde samenstellen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Al vrij snel kreeg ik te horen dat dit geen enkel probleem en dat zij ervoor zullen zorgen dat alles geregeld wordt zoals ik het wilde zien. Al met al werd ik aan het einde van de dag door mijn partner gebeld met het bericht dat hij dolgraag met mij wilt trouwen!

bloemen bezorgen