Magento 2 SAP Het verkopen van producten online is tegenwoordig erg populair. Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om een webshop te beginnen. De ondernemers die dit nog niet gedaan hebben zijn hier vaak ook mee bezig.Mijn broer is hier een voorbeeld van, daarom ga ik het vandaag hebben over Magento 2 SAP. Dit is software waarmee een webshop gebouwd wordt door Tech Two. Mijn broer vertelde me pas geleden over dit bedrijf en hij was in ieder geval erg enthousiast.

Ik vroeg me af wat dit programma precies is en daarom besloot ik om een kijkje te nemen op het internet.Op het internet keek ik op de website van dit bedrijf en daar las ik het volgende: met de SAP Business One Magento connector zorg je ervoor dat alle gegevens vanuit je SAP Business One backoffice realtime beschikbaar zijn binnen je Magento webshop:

  • Verkoopinformatie
  • Product- en artikelgegevens
  • Voorraadinformatie
  • Verstuurde facturen
  • Verzendingen

Dit is natuurlijk ideaal,zij zorgen ervoor dat jou website er op en top uit ziet. Zelf moet je er natuurlijk voor zorgen dat je de juiste producten verkoopt en dat je daardoor zoveel mogelijk winst maakt. Mijn broer verkoopt erg unieke producten en hij heeft er erg veel vertrouwen in dat het wat wordt.

magentoHij verkoopt al veel!webshop

Mijn broer heeft zijn webshop inmiddels al.Het Magento 2 SAP systeem werkt volgens hem erg goed en ik vind de webshop er zelf erg goed uitzien. Dit is in ieder geval erg netjes gedaan en hij zou het veel ondernemers aanraden!