Ik heb laatst voor mijn neef een website moeten maken aangezien hij niet goed is met computers. Zelf ben ik ook geen ster met computers maar ik weet gelukkig wel hoe je de juiste informatie kan vinden. Vandaag ga ik het in dit artikel dus hebben over een website maken met Magento 2. Het begon voor mij dus met zoeken naar informatie online. Dit heb ik gedaan doormiddel van het lezen van forums. Na een aantal forums gelezen te hebben kwam ik uit op de website die dus hierboven staat. Op deze website stond heel duidelijk in stappen aangegeven wat je moet doen om je eigen website via hun te ontwerpen. 

mijn neef gebeld en op de hoogte gesteld

11Aangezien Magento 2 er zo betrouwbaar uitzag gaf mijn neef het ja woord om te beginnen. Zo ben ik ben ik begonnen en de eerst stap was een naam uitzoeken als domeinnaam. Mijn neef gaf me een naam en die was beschikbaar. Hierna mochten we een thema uitkiezen die we zelf nog van kleur en dergelijke konden veranderen. Dit ging goed we hebben nu een mooie format. Verder was het alleen nog de producten er in zetten met foto’s en natuurlijk een beschrijving. Dit ging erg gemakkelijk net als de rest van de stappen.
111

Wil jij ook zo gemakkelijk een website maken?

Wil je ook gemakkelijk in een paar dagen een goede website hebben? Begin dan zo snel mogelijk met ontwerpen, succes met je website!