Graag wil ik mijn complimenten achterlaten over Hoveniersbedrijf Van de Ven. De reden hiervoor is omdat de mensen die hier werkzaam zijn een prachtige tuin kunnen maken. Mijn man en ik zijn eindelijk in ons nieuwe huis gaan wonen. Dit betreft een nieuwbouwwoning en dit betekent dat wij een tuin opgeleverd kregen die op een zandbak leek. Dat is natuurlijk niet erg omdat je dan de tuin volledig naar wens kunt maken, maar wij hadden geen idee hoe wij dit moesten aanpakken. Daarom heb ik besloten om mij wat te oriënteren op het internet en al snel kwam ik op de website terecht van dit bedrijf.

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat

Ik besloot om contact op te nemen met Hoveniersbedrijf Van de Ven voor het maken van een afspraak. Toen de man naar onze tuin kwam kijken voor het opmaken van een offerte, werden mijn man en ik vriendelijk te woord gestaan en er werd duidelijk geluisterd naar onze wensen. Hierdoor is er een prachtig ontwerp ontstaan. Wij hebben spoedig een afspraak kunnen maken om onze tuin eindelijk mooi te kunnen laten maken. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Wij werden achtergelaten met bruikbare tips over het onderhoud van onze tuin.

Wij genieten echt van onze tuin en wij kunnen niet wachten op de aankomende zomer om heerlijk te kunnen vertoeven in onze tuin. De reacties van vrienden en familie die komen kijken zijn dan ook allen even enthousiast. Daarom is dit  bedrijf echt een aanrader! Neem maar eens een kijkje op de website naar de foto’s voor een betere impressie. Dan zal je zien dat ik niets teveel gezegd heb.

Hoveniersbedrijf Van de Ven