MACS lift

Onzeker over mijn gelaat

Een tijd geleden heb ik een MACS lift uit laten voeren. Toen veel mensen uit mijn omgeving mij lieten weten dat zij nog nooit gehoord hadden van een MACS lift, leek het mij een leuk idee daar eens over te schrijven. Hoe een MACS lift precies in zijn werking gaat weet ik ook niet, maar ik kan jullie natuurlijk wel mijn verhaal vertellen. Al een tijdje was ik onzeker over mijn gelaat. Mijn huid begon erg te hangen en destijds had ik nog geen idee wat een MACS lift voor mij kon doen. Toen Kliniek Veldhoven mij daar over vertelde werd ik gelijk enthousiast. Kliniek Veldhoven vertelde mij dat ik helemaal niet onzeker hoefde te zijn over mijn gelaat of überhaupt mijn uitstraling. Maar als ik toch verandering wilde, dan raadden zij mij de MACS lift aan. Zo gezegd, zo gedaan. Ik wilde het gewoon proberen! Iedereen weet dat Kliniek Veldhoven de beste mensen heeft, dus aan kwaliteit twijfelde ik niet.

MACS lift

Mooie complimenten

Inmiddels is de facelift al een tijd geleden uitgevoerd en ik ben daar nog steeds blij mee. Natuurlijk stopt het verouderingsproces niet, maar na de MACS lift behandeling zag ik er wel een stuk jonger uit. Misschien dat ik het over een paar jaar weer eens wil laten doen, maar dat zien we dan wel weer! Bij Kliniek Veldhoven kun je overigens ook terecht voor laserbehandelingen en permanente ontharing. Dat zag ik ook wel zitten, dus wanneer ik daar budget voor heb, maar ik een nieuwe afspraak!