Thuisin helpt je maar al te graag met meer sfeer in huis brengen. Hier weet ik alles van aangezien ik onlangs gebruik heb gemaakt van deze geweldige service. Onze woonkamer was altijd een kale ruimte waar wij bijna nooit zaten. Wij waren veelal te vinden in de keuken aangezien daar genoeg te beleven is. Dit hield in dat de keuken er bij ons erg leuk uit ziet en de woonkamer niet. Daar wilde ik maar al te graag verandering in zien te brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar leuke tips wat ik kon gebruiken.

Dankzij Thuisin ben ik geholpen

Uiteindelijk ben ik online gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Thuisin. Dit bedrijf heeft een zeer ruim assortiment met onwijs veel leuke en unieke meubels. Zo zag ik bij dit bedrijf een gave vloer die ook nog eens erg voordelig is. Ik kon het niet laten en heb hiervoor een offerte opgevraagd. Deze offerte werd persoonlijk bij ons opgemeten waardoor ik zeker wist hoeveel er nodig is.

Gelukkig werd ik onwijs goed geholpen en kwam er een zeer vrolijke man bij mij langs om het op te meten. Ik merkte meteen dat hij zijn vak goed verstaat en daar kon ik van profiteren. Hierdoor heb ik hem zijn gang laten gaan en in de tussentijd heb ik koffie gezet. Nog even gekletst en vervolgens is hij terug gegaan om mijn offerte op te maken. Nog geen half uur later heb ik de offerte al in mijn mail mogen ontvangen.