Beste lezers, welkom op mijn blog. Vandaag ga ik jullie het een en ander vertellen over kinderbedden.com, waaronder het onderwerp klantenservice. Sinds kort slaapt mijn dochter, in haar eigen kamertje. Een hele lang tijd durfde, mij dochter dit niet. Mijn dochter was namelijk bang in het donker, en vond het niet fijn om alleen te slapen. Sinds kort durft zij dat wel, maar dat mag ook wel eindelijk op, een tien jarige leeftijd. Natuurlijk moesten wij een kinderbed voor mijn dochter gaan aanschaffen. Ik was opzoek naar een bedrijf die kinderbedden, van top kwaliteit levert en ons een goede klantenservice biedt, deze twee punten waren erg belangrijk voor ons. Zodoende ben ik het internet gaan afstruinen, in de hoop een top bedrijf te vinden. Binnen enkele secondes kwam ik alweer terecht, op de website kinderbedden.com. Op deze site stonden vele leuke kinderbedden te koop, tegen een mooie prijs. Natuurlijk las ik eerst de recensies, en in de recensies werd er gesproken over goede kwaliteit en een goede service. Ik was overtuigd en besloot om hier het kinderbed, voor mij dochter aan te gaan schaffen.

Eindelijk haar eigen bedje!

Het bed werd binnen enkele dagen, al aan huis geleverd. Het personeel was erg vriendelijk, en gaven een top service. Binnen een uurtje had het personeel, het bed in elkaar gezet. Ik was hier natuurlijk heel erg blij mee! Eindelijk kan mijn dochter in haar eigen bed slapen!