Als je op vakantie gaat en je neemt veel spullen mee dan is er natuurlijk altijd de kans dat je iets gaat vergeten. Aangezien dit kan gebeuren heb ik een tijd geleden gezocht naar een oplossing. Die oplossing vond ik onder de naam vakantie paklijst. Mijn vrienden en ik gaan elk jaar op vakantie, we kiezen dan met de hele groep een bestemming uit. Dit jaar werd het Ibiza. We verheugen ons altijd heel erg op de vakantie en daarom willen we graag dat alles dus zo goed mogelijk verloopt. We hebben altijd alles al ruim van tevoren geregeld. Denk aan vervoer, verblijf en activiteiten die we daar willen gaan doen.

Dit is alleen niet alles28804-munich-1

Als je een goede vakantie wilt beleven zul je altijd al je spullen mee moeten hebben. Als je dit niet hebt begin je de vakantie vaak namelijk al met stres. Vorig jaar hadden we hier namelijk last van. Een vriend van mij was een aantal belangrijke spullen vergeten in te pakken waardoor we dus veel leuke dingen hebben moeten missen. Ook moesten we dus voor hem speciaal naar de stad om nieuwe dingen te kopen. Dit kost allemaal veel tijd geld en energie.

Ik heb dus een tip voor jullie.

Mochten jullie dus ook op vakantie gaan en geen zin hebben in stres dan raad ik het je aan vakantie paklijst te gebruiken. Dit is een lijst die je online kan invullen om een checklist te maken van de benodigde spullen die je mee neemt!greetzhome - kopie