Mijn hele leven draait om eten. Ik heb tien jaar geleden een koksopleiding afgerond en ben al vanaf jongs af aan werkzaam in de horeca. Op het moment ben ik zelfs chef-kok in een drie sterren restaurant in Groningen. Ik heb al veel baantjes gehad bij verschillende restaurants. Daarvoor heb ik veel werkervaring opgedaan en dat heeft er toe geleid dat ik nu chef-kok ben. Visgerechten zijn mijn specialiteit. Daar sta ik ook om bekend. Thuis worden mijn kookkunsten ook zeer gewaardeerd. Op mijn vrije dagen kook ik ook voor mijn gezin. Dat is altijd een feest omdat ze er zo naar uitkijken. Heerlijk smullen we dan aan tafel en hebben we de tijd van ons leven. Dit soort momenten waardeer ik enorm. Omdat ik chef-kok ben, ben ik ‘s avonds bijna nooit thuis.

Mijn droomkeuken

Mijn vrouw en ik willen al een tijd lang de keuken verbouwen. Ik mis een kookeiland waar ik de groenten kan snijden en wassen. Ook willen we er een oven bij en een extra groot gasfornuis. De keuken vind ik de belangrijkste kamer in mijn huis en daarom vind ik dat er een verbouwing nodig is. We kopen geen standaard keuken uit de Ikea, maar we boven het uit zelf samengestelde onderdelen. Zo hebben we ook via het internet een glazen deur en glazen keukenachterwand gekocht. Ook een keukenblad op wieltjes stond hoog op mijn lijstje. De hoofdkleur van de keuken wordt antraciet. Gecombineerd met wit en metaal gaat dit er heel fancy uit zien.

Morgen is de grote verbouwing. Ik kan niet wachten om lekker voor mijn gezin te kunnen koken in een luxe keuken. Waarschijnlijk ga ik me er zo in thuis voelen dat ik er ook wil slapen!

626cbe946d60e192_660x495