1 vergeet me nietjes, ja daar hebben de meeste die dit lezen waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Ik zal even toelichten wat dit precies zijn. Dit is een soort bloem die je heel gemakkelijk thuis zelf kunt kweken. Het mooie aan deze bloem is dat je er niet veel moeite in hoeft te stoppen maar je krijgt er wel een mooi resultaat voor terug. Lijkt jou dit iets? Lees dan zeker verder het hele artikel gaat namelijk over gemakkelijk kweken in huis.

Hoe ben ik hier op gekomen. 2

Nou dit zit namelijk zo, ik was een tijdje geleden op bezoek bij een vriendin van mij. Zij had me namelijk uitgenodigd om samen lekker een wijntje te drinken. Zodoende liep ik door haar huis heen en zag ik in de hoek een vierkante kas staan. Eigenlijk was het een soort van mini huis kas. Nieuwsgierig zoals gewoonlijk liep ik naar mijn vriendin en vroeg ik wat er in stond. Waarop mijn vriendin dus antwoordde met “daar zitten vergeet me nietjes in” Ik liep naar haar toe en vroeg wat dit precies waren en zij zei dat dat gekweekte planten worden. Ook vertelde ze me dat ze er heel veel plezier in vond om dit bij te houden. Eerlijk gezegd leek mij dit ook wel leuk vertelde ik haar.

Vandaar dat ik rond ben gaan kijken.

Toen ik dit zag vroeg ik meteen wat de website was waar ze de bloemen had besteld. En van het een kwam het ander. Nu heb ik deze prachtige bloemen ook gewoon thuis.3