1Voor een goede verhuizer ben je op dit artikel op het juiste adres. Een vriend van mij is laatst namelijk verhuisd en ik heb hem naar mijn mening erg goed bij geholpen.  Hij was namelijk op zoek naar een bedrijf dat hem moest helpen met de grote kasten die hij in zijn oude woning had staan. Hier was namelijk een vrachtwagen voor nodig. Hij heeft zijn kantoor namelijk in huis zitten vandaar dat er dus groots uitgepakt moest worden. Zo zijn we samen gaan kijken op het internet en kwamen we terecht op de website van verhuizer Maarssen. Dit bleek een goedkope verhuizer te zijn bij hem in de buurt. Deze sprak ons erg aan maar we zijn eerst wat recensies gaan lezen. Die bleken allemaal heel erg positief te zijn.

Besluit genomen.2

Aangezien de prijs erg goed was en de recensies ook hebben we contact opgenomen met via het telefoonnummer dat op de website stond. We kregen iemand te spreken die er al jaren lang werkt. Deze persoon legde ons alles goed uit en we zijn samen tot een akkoord gekomen.

De datum dat het zou moeten gebeuren!

De datum waarop wij hadden afgesproken kwam er een grote vrachtwagen voor onze deur met 2 verhuizers er in. Die hebben alle grote kasten in de wagen geladen en weg gebracht naar het nieuwe huis. Hier hebben ze alles netjes geplaatst mijn vriend was dus erg tevreden over het werk van dit bedrijf!3