Ik heb besloten om voor mijn bedrijf een bestelauto leasen. Heb hier al meerdere personen over gesproken die ook zelf een auto hebben geleased, en allemaal zijn ze er zeer tevreden over. Ik heb een bezorgservice, en breng in de avond uren eten rond naar mensen die online iets hebben besteld. Zelf had ik altijd een oude auto die helaas vorige week is gesneuveld, en aangezien ik geen geld had voor de aanschaf van een andere auto heb ik besloten om over te gaan op een bestelauto leasen. Ik had een afspraak gemaakt bij Finalease om te kijken wat voor mij de mogelijkheden waren om een auto te leasen. Al snel werd me duidelijk dat het leasen van een bestelauto voor mij geen probleem was, en een paar dagen later had ik de goedkeuring al in de bus. Mijn keuze was op een Ford Transit gevallen die ik voor nog geen €138,- per maand kan leasen. Deze auto heeft genoeg ruimte om een box te plaatsen om het eten onderweg warm te houden.  1

Super tevreden over mijn bedrijfsauto

Ik ben super tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe bestelauto. En niet alleen ik zelf, maar ook de klanten zijn dik tevreden over de snelle service waarmee we het eten brengen. Ik weet nu ook elke maand precies wat ik voor deze auto moet betalen, geen verrassingen achteraf meer. Mocht ik ooit weer naar een andere auto op zoek zijn dan weet ik wel waar ik deze auto ga aanschaffen. 1 (1)